Introductie/introduction:

To read this website in english, go to: https://newworldwitheverybodyhappy.wordpress.com/, for dutch stay here:

Ik ben Cas van Trier en heb een nieuwe wereld bedacht met drie landen en een muur en die deel ik graag met de wereld dus vandaar dit blog. Deze nieuwe wereld zou iedereen blij maken dus het heeft nut dat ik er een blog over maak. Ik sta er voor om wie dan ook te informeren over deze wereld zonder oorlog en dus met iedereen gelukkig, permanente vrede geeft deze nieuwe wereld! Mensen moeten het lezen omdat iedereen het moet lezen om dit realiteit te maken! Wil blijheid bij lezers er mee bereiken, hun enthousiast maken over deze nieuwe wereld en daarna hulp dat ze gaan zorgen dat deze nieuwe wereld realiteit wordt. Ik openbaar dit over de nieuwe wereld in plaats van dat ik het alleen in een dagboek zou zetten omdat ik wil dat iedereen op Aarde erover leest. Dit blog gaat alleen over deze nieuwe wereld, ikzelf zal baas zijn van een deel van deze wereld trouwens. Iedereen op Aarde wil ik bereiken via dit blog. Ik hoop zo veel mogelijk aanhang te bereiken met dit blog zodat zo snel mogelijk wij als mensheid realiteit maken van dit nieuwe idee met een wereld met die muur en maar een paar landen (drie). Nu is april 2021 en ik ben 30 jaar en bedacht deze wereld 4 januari 2014 door de Heilige Geest dus ik bedacht hem niet zelf! Groeten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s